Mekaniker Hørsholm

Hos Nordsjælland Bilhus tilbyder vi pålidelig og ordentlig bilpleje

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Komplet bilpleje hos mekaniker i Hørsholm

Nordsjællands Bilhus er din pålidelige mekaniker i Hørsholm. Vores autoværksted indeholder moderne udstyr og kompetent personale. Med mange års erfaring inden for mekanikerfaget tilbyder vi en omfattende række af ydelser, herunder:

Kom forbi vores autoværksted. Så sørger vores mekaniker i Hørsholm for effektivt og omhyggeligt at få din bil køreklar igen – uanset årsagen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du mangler en mekaniker i Nivå, Kokkedal eller andre omkringliggende byer. Vi garanterer, at det er køreturen værd.

På udkig efter en professionel mekaniker i Hørsholm?

Professionel service og reparation

Hos Nordsjælland Bilhus servicerer og reparerer vi alle slags biler. Uanset type eller mærke. Som en del af Din Bilpartner gør vi brug af ‘Den Høje Standard’, hvilket er din garanti for grundig og professionel service. Hvis du er en feinschmecker, der elsker tyske biler lige så meget som os, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig speciale i tyske bilmærker. Vores ekspertise er naturligvis ikke begrænset til tyske biler – vi hjælper dig med at få din bil tilbage i den bedste stand uanset mærket.

Vi er certificerede inden for el- og hybridbiler. Det betyder, at du med ro i sindet kan overlade din bil til os. Vores personale har gennemgået specielle kurser inden for hybrid- og elbiler, så de er i stand til at håndtere de nye krav, som disse biltyper kræver. Du har samtidig altid mulighed for en lånebil, når din egen bil er på vores værksted. Uanset om det gælder en el-, hybrid eller benzinbil.

Få hjælp af din lokale mekaniker i Hørsholm

Med en central placering i Hørsholm er vi altid parate til at hjælpe dig og din bil uanset opgavens omfang eller kompleksitet. Hos os kan du være sikker på ærlig og kompetent vejledning samt transparente og fair priser.

Ring til os i dag på 45 76 87 98 eller send en mail på vaerksted@nsbh.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Ellers kan du booke en tid direkte gennem vores bookingsystem, hvor du også kan se vores priser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”