Bilværksted Hørsholm

Nordsjælland Bilhus er et bilværksted i Hørsholm, hvor vi tilbyder alt inden for bilservice

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Fokus på høj kvalitet og gode priser

På vores værksted placeret i hjertet af Hørsholm står vores uddannede og dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig med at servicere din bil. Som en del af Din Bilpartner kan du være sikker på, at vores standard er høj, og vi udfører altid service efter producentens forskrifter. På vores bilværksted i Hørsholm tilbyder vi følgende ydelser:

Vi tilbyder naturligvis også andre ydelser. Klik ind på vores bookingmodul, hvor du kan se alle de ydelser, vi tilbyder. Her kan du også booke tid. Vi kan også hjælpe dig, hvis du er fra Nivå eller Kokkedal. Vi garanterer, at det er den korte køretur værd.

Moderne bilværksted i Hørsholm
Kom forbi vores bilværksted i Hørsholm - altid høj kvalitet og lave priser

På vores bilværksted i Hørsholm servicerer vi alle bilmærker

Vi kan reparere og servicere din bil uanset model, mærke, om den kører på el, brændstof eller en blanding. Vi er certificerede inden for hybrid- og elbiler, og vores personale gennemgår løbende kurser og uddannelse, så de hele tiden er up-to-date og kan varetage reparationer og vedligeholdelse af selv de nyeste biler.

På vores bilværksted i Hørsholm tilbyder vi tre års garanti på både reservedele og ydelsen. Så er du sikker på professionelt arbejde og reservedele af højeste kvalitet. Når din bil er på vores værksted, udfører vi først reparationen, når vi har talt med dig. Vi sørger for ærlig og gennemsigtig rådgivning, så du kan beslutte dig på et oplyst grundlag.

Med en god dialog danner vi grobund for et godt, fremtidigt samarbejde, der bygger på gensidig tillid. Tillid mellem kunde og mekaniker er et vigtigt element, da vi ønsker, at du skal kunne stole på vores arbejde.

Kontakt din tillidsfulde automekaniker i dag

Leder du efter et moderne og tidssvarende bilværksted i Hørsholm? Så vælg Nordsjællands Bilhus.

Kontakt os på telefon 45 76 87 98 eller send en mail på vaerksted@nsbh.dk. Du kan også booke en tid direkte gennem vores bookingsystem. Vi sørger for en effektiv og professionel service uanset årsagen til dit besøg.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”