Aircon service

Oplev optimal komfort og frisk luft i din bil med professionel aircon service

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Professionel aircon service

Det er vigtigt, at du regelmæssigt får dit airconditionanlæg serviceret og vedligeholdt. Det anbefales at gøre dette hvert andet år. Hos Nordsjællands Bilhus er vi medlem af Din Bilpartner og tilbyder aircon-servicepakker i høj kvalitet. På vores autoværksted i Hørsholm kan du vælge mellem airconditionservice og airconditionservice luksus.

Vores omfattende aircon service sikrer, at dit klimaanlæg fungerer effektivt og holder din bil komfortabel året rundt. Vælg Nordsjællands Bilhus’ aircon-service og få:

  • Fejldiagnostik
  • Kontrol og vedligeholdelse
  • Rensning af airconditionsystemet
  • Tjek og genopfyldning af kølemiddel – op til 100 g

Vores certificerede teknikere er udstyret til at håndtere aircon service på alle bilmærker. Hvis du har spørgsmål til vores aircon service, er du mere end velkommen til at kontakte os ved enten at ringe til 45 76 87 98 eller skrive en mail til vaerksted@nsbh.dk. Læs mere om vores aircon service og book en tid her.

Vælg Nordsjællands Bilhus til din aircon service

At vælge Nordsjællands Bilhus til aircon service betyder, at din bil er i hænderne på mekanikere med over 15 års erfaring. Vi har en kvalitetsorienteret tilgang på vores autoværksted, og vi stræber altid efter at levere arbejde, der er udført korrekt første gang.

Udover kølemiddel, kører der også olie rundt i aircon systemet, som sørger for, at kompressoren og pakningen er godt smurt. Hvis disse ikke bliver smurt, kan du risikere, at enten kompressoren, kondensatoren eller fordamperen går i stykker. Vi tilbyder imens en lånebil, så din hverdag kan fortsætte, mens vi passer på din bil.

Book din aircon service i dag

Hvis din bil enten er begyndt at lugte dårligt, airconditionanlægget er begyndt at larme eller airconditionanlægget helt er stoppet med at virke, så er det på tide at få udført service af din aircondition.

Undgå dyre skader og reparationer ved at bestille en aircon service hos Nordsjællands Bilhus. Læs mere om vores airconditionservicepakker og book en tid her.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”