Serviceeftersyn

Sikkerhed starter med vedligeholdelse – book dit næste serviceeftersyn hos os.

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Længere levetid og mere komfort

Når du bestiller et serviceeftersyn hos Nordsjællands Bilhus, gør du din bil en tjeneste. Vi tilbyder pålidelige og grundige serviceeftersyn i vores moderne autoværksted i Hørsholm, hvor du roligt kan køre sikkert indtil dit næste serviceeftersyn. Hos Nordsjællands Bilhus er vi medlem af Din Bilpartner, og vi tilbyder dermed grundige og kvalitetssikrede serviceeftersyn. Vælg mellem:

  • Basis serviceeftersyn
  • Lille serviceeftersyn
  • Stort serviceeftersyn

Da alle biler ikke er ens, og deres behov varierer, tilbyder vi forskellige typer af serviceeftersyn afhængig af din bils tilstand, alder og lignende. Du har dermed mulighed for at vælge, hvor grundigt serviceeftersynet skal være.

Det lille serviceeftersyn er især egnet til nyere biler, som ikke har kørt så langt, basis serviceeftersynet er rettet mod lidt ældre biler, hvor der er fokus på at forebygge skader og reparationer, og til sidst er det store serviceeftersyn perfekt til biler uden for fabriksgarantien og som har et stort kørsel interval. Ved serviceeftersyn kontrollerer vi ting såsom lys, kobling, bremser, styretøj og andre vigtige komponenter i bilen.

Hvis du er i tvivl om, hvilket serviceeftersyn der passer bedst til din bil, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe til 45 76 87 98 eller skrive en mail til vaerksted@nsbh.dk.

Kvalitet i højsædet

Som medlem af Din Bilpartner følger der en række fordele samt høje krav og standarder med, hvilket betyder, at alle vores medarbejdere løbende efteruddanner sig gennem kurser og andre aktiviteter. På denne måde kan vi sikre, at du får den bedste service. Med vores erfaring sikrer vi også, at vi kan tilbyde dig den bedste rådgivning og vejledning til din bils vedligeholdelse.

Vores ekspertise betyder, at vi kan arbejde på alle bilmærker; vi er specialiserede i tyske biler og nyere biler. Derudover er vi også et certificeret værksted for el- og hybridbiler, så uanset om du har en elbil, kører på brændstof eller en blanding, har vi erfaringen og værktøjerne til at arbejde på den.

Book dit serviceeftersyn i dag

Er det tid til et serviceeftersyn? Så book tid i dag. Ved at vælge Nordsjællands Bilhus sikrer du, at din bil modtager den bedst mulige behandling.

Kontakt os allerede i dag ved enten at ringe til 45 76 87 98 eller skrive en e-mail til vaerksted@nsbh.dk for at aftale tid til dit næste serviceeftersyn, eller book en tid direkte her. Vi ser frem til at passe på din bil, så du kan køre trygt og sikkert.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”