Dækskifte

Nem og sikker dækskifte – lad vores eksperter tage sig af det

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Skift dækkene hos Nordsjællands Bilhus

Er det tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk, eller trænger dine gamle dæk til udskiftning? Hos Nordsjællands Bilhus tilbyder vi hjul- og dækskifte i vores topmoderne autoværksted i Hørsholm – nemt og sikkert. Det er vigtigt for din sikkerhed, at dine dæk er i god stand og passer til vejrforholdene. Book en tid hos os, så sørger vi for, at dine dæk er klar til vejen.

Når du vælger at få skiftet dæk hos Nordsjællands Bilhus, kan du se frem til:

  • Kvalitetsarbejde
  • Ekspertrådgivning
  • Hurtigt og nemt dækskifte

At skifte dæk kan være tidskrævende og fysisk krævende uden det rette udstyr og den rette erfaring. Overlad trygt opgaven til vores mekanikere. Med over 15 års erfaring og adgang til moderne faciliteter og værktøj sikrer vi, at dækskiftet bliver udført sikkert og effektivt, så du hurtigt kan komme sikkert ud på vejene igen.

Har du spørgsmål til dækskifte eller om os, er du mere end velkommen til at kontakte os ved enten at ringe på 45 76 87 98 eller skrive til os på vaerksted@nsbh.dk.

Altid fokus på kunden

Hos Nordsjællands Bilhus får du en service baseret på vores mere end 15 års erfaring i branchen, med en stærk forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed. Vi er specialiseret i nyere tyske biler, men vi har også erfaringen og udstyret til at arbejde på alle bilmærker. Derudover er vi også et certificeret værksted for el- og hybridbiler.

Vi er eksperter i dækskifte, men som et professionelt autoværksted tilbyder vi selvfølgelig mange flere ydelser, herunder omfattende reparationer, serviceeftersyn og aircon-service, alt sammen under ét tag. Vi er medlem af Din Bilpartner, hvilket sikrer, at alt vores arbejde er af høj kvalitet og at vores mekanikere og pladesmede er opdaterede med den bedste viden og de bedste arbejdsmetoder.

Book en tid i dag

Sørg for at din bil kan køre sikkert med vores dækskifte service. Kontakt os allerede i dag så står vi klar til at sikre, at din bil får den bedste behandling, så du kan køre sikkert og med ro i sindet. Glem ikke, at et korrekt dækskifte er afgørende for din sikkerhed på vejen.

Du kan kontakte os ved enten at ringe til 45 76 87 98, skrive en mail til vaerksted@nsbh.dk eller bestille en tid til dækskifte direkte gennem vores bookingsystem her.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”