Bilreparation hos Nordsjællands Bilhus

Din bil fortjener det bedste

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Professionel reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus har vi mange års erfaring og en passion for biler. Det betyder, at hvis din bil skal repareres, er den i helt trygge hænder hos os, uanset mærke og model. På vores autoværksted i Hørsholm bliver du mødt af vores erfarne mekanikere, som er specialiseret i både almindelige samt mere komplekse reparationer. Vores brede erfaring og kompetencer gør, at du hurtigt får din bil tilbage på vejen.

Som kunde hos Nordsjællands Bilhus får du:

  • Mulighed for lånebil
  • Reparation af alle bilmærker
  • Et bilhus med over 15 års erfaring
  • Fair priser og kompetent rådgivning

Uanset om det drejer sig om reparation af bremse, kobling eller et almindeligt serviceeftersyn, er vi her for at hjælpe. Kontakt os allerede i dag, eller book en tid direkte her. Du kan kontakte os ved enten at ringe til 45 76 87 98 eller skrive en mail til vaerksted@nsbh.dk.

Skal din bil repareres?

Hvis din bil skal repareres, er Nordsjællands Bilhus det rigtige valg. Med mere end 15 års erfaring og som en del af Din Bilpartner er du sikret en professionel service og en god oplevelse. Vi har altid fokus på kunden, uanset om det drejer sig om en større reparation eller et hurtigt dækskifte. Selvom vi elsker at have din bil på værkstedet og arbejde på den, sørger vi for, at du hurtigt kan komme videre.

Vi er specialiserede i nyere biler med fokus på de tyske bilmærker, så din Mercedes eller BMW vil passe godt ind med resten af bilerne på værkstedet. Derudover har vi også stor erfaring med størstedelen af bilmærker, og tilbyder dermed også professionel reparation af alle bilmærker. Som kunde hos Nordsjællands Bilhus vil du opleve 100% ærlighed og transparens, hvilket betyder, at du altid har et overblik over de reparationer, vi udfører. Vi reparerer desuden ikke noget på din bil uden din accept – helt som det bør være.

Lad os stå for en effektiv reparation af din bil

Hvis din bil skal bruge en reparation, så tøv ikke med at kontakte dit foretrukne autoværksted i Hørsholm. Vi står klar til at yde den bedst mulige service, uanset om der er tale om et lille stenslag, der skal repareres, eller en undersøgelse af selve motoren eller batteriet. Book en tid allerede i dag og oplev 15 års erfaring, pålidelige fagpersoner og høj kundeservice.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”