Autoværksted Kokkedal

Nordsjællands Bilhus er et autoværksted nær Kokkedal. Vi er placeret i Hørsholm og således blot en kort køretur fra Kokkedal

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Erfarne automekanikere

På vores værksted nær Kokkedal finder du uddannede og kompetente mekanikere, der er klar til at tage hånd om din bil – uanset mærke eller type. Vi uddanner vores personale løbende, så de er klar til at klare de udfordringer og opgaver, som moderne biler har. Eksempelvis er vi certificerede til at reparere og servicere elbiler og hybridbiler. Og vi kan hjælpe dig, uanset hvilken slags bil, du har.

Vi kan hjælpe dig med følgende ydelser:

Kom forbi vores autoværksted nær Kokkedal. Med lokation i Hørsholm lover vi, at det er køreturen værd. Vi kan også hjælpe dig, hvis du mangler et autoværksted i Nivå.

Vi er dit lokale autoværksted i Kokkedal, Nivå og Hørsholm

Professionelle reparationer

På vores autoværksted nær Kokkedal tilbyder vi professionelle reparationer. Vores reparationer inkluderer tre års garanti på både reservedel samt ydelsen. Så behøver du ikke bekymre dig. Vi har over 15 års erfaring fra branchen, og vi kan således få din bil køreklar på ingen tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Naturligvis til fordelagtige priser.

Hvis din bil skal overnatte på vores værksted, har du muligheden for at benytte dig af en lånebil indtil da. Så kan du fortsætte dagligdagen uden panderynker over, hvordan du transporterer dig selv eller børnene fra A til B. Det mener vi er vigtigt for at levere en god service til vores kunder.

Kom forbi dit professionelle autoværksted nær Kokkedal

Hos Nordsjællands Bilhus får du og din bil en glimrende oplevelse, allerede fra når du træder ind på værkstedet. Vores mekanikere står klar med et smil, og de vil altid give dig ærlig og kompetent rådgivning. På den måde er du sikker på, at vi gør det rette for din bil. Og vi udfører naturligvis ikke noget uden din accept.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller hvilke ydelser, vi tilbyder, så tag kontakt til os via telefon 45 76 87 98 eller på mail vaerksted@nsbh.dk. Du kan også vælge at benytte dig af vores kontaktformular eller booke en tid direkte gennem vores smarte bookingsystem, hvor du også kan se priserne på vores ydelser. Vi glæder os til at se dig på vores autoværksted nær Kokkedal.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”