Autoværksted Nivå

Hos Nordsjællands Bilhus i Hørsholm finder du et moderne autoværksted nær Nivå

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

På vores autoværksted nær Nivå finder du erfarne og smilende automekanikere, der står klar til at hjælpe dig og din bil. Vi er omhyggelige og effektive, og vi behandler din bil, som var det vores egen. Vi har mere end 15 års erfaring, og vi tilbyder grundig vedligeholdelse samt professionelle reparationer. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med følgende:

Du kan se alle vores ydelser samt priser i vores bookingsystem. Vores autoværksted ligger centralt i Hørsholm, og du kan derfor hurtigt køre hertil, hvis du er fra Nivå eller Kokkedal. Vi garanterer, at det er køreturen værd.

På vores autoværksted i Nivå udfører vi professionelle reparationer og serviceeftersyn

Vedligeholdelse og reparation af alle bilmærker

Vores automekanikere har mange års erfaring med forskellige modeller og mærker. Du kan derfor trygt komme ned med din bil på vores værksted uanset hvilken bil, du ejer. Vi er specialister i tyske bilmærker samt certificerede inden for hybrid- og elbiler. Hvis din bil har behov for at overnatte på vores autoværksted nær Nivå, har du mulighed for en lånebil indtil din bil er klar igen.

Vi går op i en tæt og ærlig dialog med vores kunder. Du skal nemlig kunne stole på din automekaniker. Vi siger tingene, som det er, og vi går ikke i gang med en reparation, før vi har din accept. Så kan du være sikker på, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser.

Kom ned på vores autoværksted nær Nivå

Hvis du ønsker et autoværksted nær Nivå, der sørger for professionel og ordentlig service, er du kommet til det rette sted. Hos Nordsjællands Bilhus garanterer vi en god oplevelse, hvor vi effektivt får din bil i tiptop stand.

Ret henvendelse til os på telefon 45 76 87 98 eller send en mail til os på vaerksted@nsbh.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular eller booke en tid direkte gennem vores smarte bookingsystem.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”