Autoværksted Hørsholm

Har du brug for professionel hjælp til din bil? Hos Nordsjællands Bilhus garanterer vi en effektiv og problemfri proces, når du har behov for et serviceeftersyn, en reparation eller noget helt tredje til din bil

15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring inden for bilbranchen, hvilket giver dig som kunde sikkerhed for en pålidelig og kompetent service.

El- og hybridbil certificeret

Som et el- og hybridbil certificeret værksted er vi hos Nordsjællands Bilhus udstyret til at servicere og reparere din hybrid- eller elbil.

Professionel service og reparation af alle bilmærker

Hos Nordsjællands Bilhus kan vi servicere og reparere alle bilmærker, uanset type eller model.

Pålideligt autoværksted i Hørsholm

Hvis du leder efter et autoværksted i Hørsholm, er du kommet til rette sted. Vi tilbyder høj kvalitet og en ekstraordinær service uanset hvilken bil, du ejer. Med over 15 års erfaring fra mekanikerfaget kan du være sikker på en professionel og kompetent oplevelse. Vi er en del af Din Bilpartner, og vi følger således Den Høje Standard, som er et sæt af grundprincipper, der sikrer høj kvalitet og kvalificerede automekanikere.

På vores autoværksted i Hørsholm kan vi hjælpe med et væld af opgaver. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med følgende ydelser:

Hvis du ønsker vores hjælp til én af ovenstående ydelser, kan du kontakte os på telefon 26 30 05 00 eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur på din henvendelse snarest. Du kan også booke en tid gennem vores bookingformular, hvor du også har mulighed for at se alle de andre services, vi tilbyder. Vi hjælper dig også gerne, hvis du mangler en mekaniker i Nivå eller Kokkedal.

Et professionelt autoværksted i Hørsholm

Vi servicerer alle bilmærker og biltyper

Hos Nordsjællands Bilhus udfører vi service og reparation på alle slags biler. Også el- og hybridbiler. Vi er certificerede i at servicere både hybrid- og elbiler, hvilket betyder, at vores personale lever op til uddannelse og andre krav, som er nødvendige for at kunne servicere el- og hybridbiler korrekt. Vi har derudover speciale i tyske bilmærker. Du kan således roligt tage din Mercedes, BMW eller Volkswagen ned på vores autoværksted i Hørsholm. Ejer du ikke en tysk bil, så frygt ej; vi skal nok få din bil i tiptop stand uanset hvad.

Har du behov for en lånebil mens din bil er på vores værksted, er det naturligvis også en mulighed. Så kan du opretholde hverdagens komfort, selvom din bil er på værksted.

Vi har 3 års garanti på alle reservedele og alle ydelser. Så kan du være sikker på, at vores arbejde er af højeste kvalitet. Med fair priser og transparent rådgivning har du hele tiden et tydeligt overblik over, hvad du skal betale, samt hvilke reparationer, vi udfører.

Kontakt dit autoværksted i Hørsholm i dag

Vores erfarne og dygtige automekanikere står klar til at tage hånd om din bil. Kontakt os i dag, så sørger vi for at din bil bliver klar til landevejen igen.

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du ringe til os på telefon 45 76 87 98 eller sende en mail på vaerksted@nsbh.dk. Du kan også benytte kontaktformularen eller booke en tid via vores bookingmodul.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen

Vi samler på tilfredse kunder

Altid god betjening og kvalitet i det udførte arbejde , man føler sig i trygge hænder ,og personalet er altid smilende og imødekommende”

5 store stjerner herfra😊 Overholder altid aftaler mht tid og pris. Kontakter mig ved uventede reparationer. Kvalitet og pris hænger fint sammen. Et godt værksted at komme på.”

God og hurtig service og rart personale.”

Fine priser og ultra hurtig og fleksibel betjening. Service i top.”